Totebag – Rød

kr. 1.100,00

Made to order - 14 dages levering
  • Håndlavet i Danmark af Upcycled lædersofa
  • Klassisk og Tidløst design
  • Lækker, Rummelig og Praktisk til hverdag og på tur
  • Nemt at Organisere dine småting i de to ekstra lommer 
  • Slow Fashion
TOTEBAG I LÆDER

Denne Totebag er en super praktisk og rummelig taske håndlavet i Danmark af det lækreste læder i en smuk rød farve fra en upcycled lædersofa.

Designet er klassisk og tidløst som betyder at det holder på tværs af skiftende modetendenser. 

Tasken er super praktisk og rummer alt hvad du har brug for til hverdagens mange gøremål: Computer (op til 13”) og oplader, notesbøger og mapper, vandflaske, frokost, pung, telefon, oplader, earphones, briller, håndsprit, håndcreme, mundbind, nøgler, + det løse. 

Tasken har en udvendig lynlåslomme og en indvendig lynlåslomme  som gør det nemt at organisere dine småting i tasken. 

Den lukkes sikkert med en magnetlukning i toppen som gør at tasken er nem og hurtig at åbne.

Perfekt til hverdag eller til en shoppetur eller en tur på stranden med picnic og tæppe.

MÅL:

H: 38 cm

B: 30 cm

V: 10 cm

HOLDBART HÅNDVÆRK

Tasken er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver. Det betyder at din taske vil holde i mange år og du skal derfor ikke ud og skaffe dig en ny taske igen om et halvt år. 

Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.   

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED

Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).  

COSTUMIZATION: 

Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!

Har du andre ønsker til:

  • Farve
  • Mål
  • Forets opbygning
  • Lynlåse
  • Andet..

Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

FARVE:

Ikke to tasker fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne på tasken. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender tasken til dig

LEVERINGSTID:

Alle vores tasker er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy din taske. Du vil som regel modtage din taske inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Totebag – Rød”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top