Arbejdstaske – Karamel

kr. 3.750,00

Made to order - 14 dages levering
 • Håndlavet i Danmark af Upcycled lædersofa
 • Klassisk og Tidløst design
 • Praktisk og rummelig til hverdag
 • Lækker og elegant på arbejde
 • Organiser nemt alle dine ting i de mange lommer
 • Slow Fashion
ARBEJDSTASKE I LÆDER 

Arbejdstasken er håndlavet i Danmark af det lækreste læder fra en upcycled lædersofa. Det betyder at der er minimalt klimaaftryk forbundet med produktionen af denne taske. 

Designet er klassisk og tidløst som betyder at det holder på tværs af skiftende modetendenser. Således behøver du ikke skifte din taske ud blot fordi moden skifter. 

Det lækre karamel farvede læder og messing-detaljerne giver tasken et rustikt og klassisk udtryk, som gør at tasken tilføjer et klassisk look til dit outfit.

Arbejdstasken har regulerbar strop som betyder at den passer til alle højder og du kan bruge den både over en tynd skjorte eller over en tyk vinterjakke. 

Tasken er super praktisk og rummer alt hvad du har brug for at have med dig på en arbejdsdag: Computer (Macbook 13”) og oplader, notesbøger og dokumenter, vandflaske, frokost, pung, telefon, oplader, earphones, briller, håndsprit, håndcreme, mundbind, nøgler, + det løse.

Taskens store rummelighed betyder at du ikke behøver at have andet med dig når du er på farten.

Arbejdstasken har en god opdeling med to store indvendige rum hvor du nemt kan organisere computer og mapper, to lynlåslommer i foret og en udvendig sleeve som gør det nemt at få fat i din telefon hurtigt når den ringer. Den har også et lynlåsrum på bagsiden. Du kan nemt organisere alle dine ting i tasken og gemme dine værdisager væk.  

Arbejdstasken lukkes med en lynlås i toppen og en klik-lås på klappen. Det gør det nemt og hurtigt at åbne tasken og få fat i dine ting, og gør samtidig at rygsækken er sikker at have med på farten.

MÅL:

H: 23 cm

B: 32 cm

V: 8 cm

HOLDBART HÅNDVÆRK

Arbejdstasken er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver. Det betyder at din taske vil holde i mange år og du skal derfor ikke ud og skaffe dig en ny rygsæk igen om et halvt år. 

Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.   

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED

Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).  

COSTUMIZATION: 

Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!

Har du andre ønsker til:

 • Farve
 • Mål
 • Forets opbygning
 • Lynlåse
 • Andet..

Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

FARVE:

Ikke to tasker fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne på tasken. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender tasken til dig

LEVERINGSTID:

Alle vores tasker er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy din taske. Du vil som regel modtage din taske inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arbejdstaske – Karamel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top