Baul classic – Sort

kr. 2.500,00

Made to order - 14 dages levering
 • Håndlavet i Danmark af Upcycled lædersofa
 • Klassisk og Tidløst design
 • Praktisk og rummelig til hverdag
 • Lækker og elegant til fest
 • Organiser nemt alle dine ting i de mange lommer
 • Slow Fashion
HVERDAGSTASKE I LÆDER 

Tasken er håndlavet i Danmark af det lækreste læder fra en upcycled lædersofa. Det betyder at der er minimalt klimaaftryk forbundet med produktionen af denne taske. 

Designet er klassisk og tidløst som betyder at det holder på tværs af skiftende modetendenser. Således behøver du ikke skifte din taske ud blot fordi moden skifter. 

Det sorte læder og messing-detaljerne giver tasken et diskret udtryk som gør at tasken passer til stort set alle outfits. Det gør tasken perfekt til hverdag og den kan også styles op så den bliver et elegant accessory til fest. 

Tasken har regulerbar strop som betyder at den passer til alle højder og du kan bruge den både over en tynd skjorte eller over en tyk vinterjakke.

Plads til pung, telefon, briller, oplader, håndsprit og mundbind + det løse. SE VIDEO: rummelighed.

Taskens store rummelighed betyder at du ikke behøver at have andet med dig når du er på farten.

Tasken har to rum indvendigt inkl. lynlåslomme i foret og indvendig telefon sleeve. Den har også et lynlåsrum på bagsiden. De mange rum gør at du nemt kan organisere alle dine ting i tasken og gemme dine værdisager væk.  

Tasken lukkes med en en klik-lås på klappen. Det gør det nemt og hurtigt at åbne tasken og få fat i dine ting.

MÅL:

H: 14 cm

B: 19 cm

V: 7-10 cm (tasken har to fag som lægger sig flade mod hinanden eller fyldes ud afhængig af taskens indhold)

Lomme på forside: 14 x 10 cm

HOLDBART HÅNDVÆRK

Tasken er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver. Det betyder at din taske vil holde i mange år og du skal derfor ikke ud og skaffe dig en ny rygsæk igen om et halvt år. 

Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.   

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED

Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).  

COSTUMIZATION: 

Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!

Har du andre ønsker til:

 • Farve
 • Mål
 • Forets opbygning
 • Lynlåse
 • Andet..

Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

FARVE:

Ikke to tasker fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne på tasken. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender tasken til dig

LEVERINGSTID:

Alle vores tasker er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy din taske. Du vil som regel modtage din taske inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

NAVN:

BAKANO design er en lille familievirksomhed drevet af Astrid Ågot Nielsen og Wilmar Nieto fra Colombia. “Baul” betyder kiste på spansk og tasken har fået navnet pga. sin lighed med en klassisk skattekiste. I denne taske kan du have alle dine skatte sikkert med dig igennem en hel dag. Og så kan du jo tage en lille pause og drømme dig væk på eventyr med pirater i det caribiske hav.

Følg med på BAKANOs INSTAGRAM PROFIL for mere inspiration.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baul classic – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top