, , ,

Computertaske – Sort

kr. 3.750,00

 • Håndlavet i Danmark af Upcycled lædersofa
 • Klassisk og Tidløst design
 • Praktisk og rummelig til hverdag
 • Lækker og casual på arbejde
 • Organiser nemt alle dine ting i de mange lommer
 • Slow Fashion
COMPUTERTASKE I LÆDER 

Computertasken er håndlavet i Danmark af det lækreste læder fra en upcycled lædersofa. Det betyder at der er minimalt klimaaftryk forbundet med produktionen af denne taske. 

Designet er klassisk og tidløst som betyder at det holder på tværs af skiftende modetendenser. Således behøver du ikke skifte din taske ud blot fordi moden skifter. 

Det sorte læder og messing-detaljerne giver tasken et diskret udtryk som gør at tasken passer til stort set alle outfits. Sømmene ligger udvendigt og det er yderligere med til at give tasken et casual look. Det gør tasken perfekt til hverdag!

Tasken har regulerbar strop som betyder at den passer til alle højder og du kan bruge den både over en tynd skjorte eller over en tyk vinterjakke. De to hanke er praktiske så du nemt kan tage tasken med dig i hånden over korte distancer når du fx. skal fra kontoret og ned i kantinen eller ind i et nyt lokale.

Tasken er super praktisk og rummer alt hvad du har brug for at have med dig på en arbejdsdag: Computer og oplader, notesbøger og dokumenter, vandflaske, frokost, pung, telefon, oplader, earphones, briller, håndsprit, håndcreme, mundbind, nøgler, + det løse.

Taskens store rummelighed betyder at du ikke behøver at have andet med dig når du er på farten.

Tasken har et stort indvendigt rum med lynlåslomme i foret og indvendig telefon sleeve så du ikke skal stå og lede efter telefonen når den ringer men nemt kan komme til den. Den har også et lynlåsrum på bagsiden. De mange rum gør at du nemt kan organisere alle dine ting i tasken og gemme dine værdisager væk.  

Tasken lukkes med en lynlås som lyner et stykke ned i siderne. Det gør at tasken åbner meget op og gør det nemt og hurtigt at åbne tasken og få overblik over og fat i dine ting når du har brug for dem. Så skal du ikke tømme hele taskens indhold når du har brug for en kuglepen eller et visitkort. 

MÅL:

H: 27 cm

B: 39,5 cm

V: 6 cm

HOLDBART HÅNDVÆRK

Tasken er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver. Det betyder at din taske vil holde i mange år og du skal derfor ikke ud og skaffe dig en ny rygsæk igen om et halvt år. 

Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.   

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED

Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).  

COSTUMIZATION: 

Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!

Har du andre ønsker til:

 • Farve
 • Mål
 • Forets opbygning
 • Lynlåse
 • Andet..

Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

FARVE:

Ikke to tasker fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne på tasken. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender tasken til dig

LEVERINGSTID:

Alle vores tasker er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy din taske. Du vil som regel modtage din taske inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Computertaske – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *