, , ,

Knivtaske

kr. 2.300,00

  • Håndlavet i Danmark af Upcycled lædersofa
  • Æstetisk og Praktisk løsning til Knive med på farten 
  • Made to order: få en knivtaske som passer præcis til dit behov
KNIVTASKE I LÆDER

Savner du også en praktisk, sikker og æstetisk løsning til når du skal have dine køkkenknive med på farten? 

Den her knivtaske giver dig streetcredit hvor end du kommer hen: blandt kokke vennerne, til grillfesten eller på en vildmarks udflugt.

Knivtasken er “made-to-order”. Den angivne pris er for en taske med bærestrop og plads til 6 knive. Send os en besked med dine ønskede mål og hvor mange opdelinger du ønsker, så vender vi tilbage med din pris:  KONTAKT OS HER

PRAKTISK OG BESKYTTENDE

Med denne smarte knivtaske som er håndlavet af upcycled læder, kan du nemt tage dine knive med på farten. 

Knivtasken er lavet af læder fra upcycled lædersofaer. Der er plads til 6 knive. Hvert rum er forstærket i bunden så knivene ikke skærer igennem læderet. Knivtasken har et beskyttende lag af læder som ligger over knivene og forhindrer at skafterne ridser hinanden når tasken er rullet sammen.

Tasken lukkes med to læderstropper som kan strammes ind i forskellige niveauer og sikrer at knivene ligger fast når du transporterer tasken. 

Den lille bærestrop gør det nemt at tage tasken med i hånden. 

Ønsker du tasken med skulderstrop er dette også en mulighed!  

HOLDBART HÅNDVÆRK

Knivtasken er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver. Det betyder at din Høretelefon holder vil holde i mange år og du skal derfor ikke ud og skaffe dig en ny igen om et halvt år. 

Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.   

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED

Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).  

COSTUMIZATION: 

Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!

Har du andre ønsker til:

  • Farve
  • Mål
  • Forets opbygning
  • Lynlåse
  • Andet..

Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

FARVE:

Ikke to produkter fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender din bestilling til dig

LEVERINGSTID:

Alle vores produkter er håndlavet på vores lille værksted ved Roskilde. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy. Du vil som regel modtage din bestilling inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Knivtaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *