Bogota – sort præget

kr. 500,00

 • Håndlavet i Danmark af Upcycled Skindjakker
 • Klassisk og Tidløst design
 • Praktisk til hverdag
 • Perfekt til rejser
 • Brug den på hoften, i taljen eller om halsen
 • Organiser nemt alle dine småting i de mange lynlåslommer
 • Bæredygtigt Slow Fashion 
LILLE BÆREDYGTIG HVERDAGS- OG REJSETASKE I SKIND

“Bogota” er en super anvendelig lille taske håndlavet i Danmark af smørblødt lammeskind fra en upcycled skindjakke

Designet er klassisk og tidløst som betyder at det holder på tværs af skiftende modetendenser.

Tasken er praktisk til hverdag og perfekt til rejser! 

“Bogota” kan bruges på tre forskellige måder ved at regulere stroppen:

 • På hoften
 • I taljen som en ekstra lomme uden på eller under en buks
 • Om halsen

SE VIDEO: tre anvendelsesmuligheder

Tasken rummer det mest nødvendige: pung, telefon, nøgler og håndsprit og et pas eller lignende. Tasken har fire lynlåslommer som gør det super nemt at organisere dine småting. Den midterste lomme kan rumme et pas, så hvis du rejser har du stadig det store rum fri til pung og telefon.

Den har regulerbar strop som betyder at du kan bruge tasken både sammen med en sommertop eller over en stor vinterfrakke.

MÅL:

H: 19 cm

B: 13 cm

HOLDBART HÅNDVÆRK

Tasken er håndlavet på vores lille værksted i Holbæk. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver. Det betyder at din taske vil holde i mange år og du skal derfor ikke ud og skaffe dig en ny taske igen om et halvt år.

Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED

Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).

COSTUMIZATION: 

Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!

Har du andre ønsker til:

 • Farve
 • Mål
 • Forets opbygning
 • Lynlåse
 • Andet..

Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

FARVE:

Ikke to tasker fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne på tasken. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender tasken til dig

LEVERINGSTID:

Alle vores tasker er håndlavet på vores lille værksted i Holbæk. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy din taske. Du vil som regel modtage din taske inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

NAVNET:

BAKANO design er en lille familievirksomhed drevet af Astrid Ågot Nielsen og Wilmar Nieto fra Colombia. “Bogota” er hovedstaden i Colombia – en kontrastfyldt storby med høje skyskrabere og susende trafik og en charmerende bymidte i kolonistil med smukke svungne træbalkoner strøet med farverige blomster og fredelige pladser hvor du kan tage et hvil og nyde en af byens mange springvand. Tasken har fået sit navn fordi den kan anvendes i alle situationer – hvad enten du lever et hektisk storbyliv eller et roligt liv på landet. Vi designer til alle typer og alle situationer.

BAKANO design er meget mere end et bæredygtigt modebrand! BAKANO er en livsstil hvor bæredygtighed og væredygtighed går hånd i hånd, og hvor vi ønsker at skabe plads til alle! Følg med på BAKANOs INSTAGRAM PROFIL for mere inspiration til en bæredygtig og væredygtig hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bogota – sort præget”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.