, , ,

Toilettaske

kr. 690,00

 • Håndlavet i Danmark af Upcycled lædersofa
 • Praktisk og rummelig
 • Perfekte til når hele familien skal afsted
 • Organiser nemt alle dine ting i de mange lommer
 • Unisex
 • Slow Fashion
TOILETTASKE I LÆDER 

Toilettasken er håndlavet i Danmark af det lækreste læder fra en upcycled lædersofa. Det betyder at der er minimalt klimaaftryk forbundet med produktionen af denne toilettaske. 

Toilettasken er unisex og passer perfekt til både mænd og kvinder og alle dem ind i mellem!

Det cognacfarvede læder og messing lynlåsene giver toilettasken et lækkert varmt udtryk som gør den til en glæde at have med sig i tasken!

Toilettasken er super praktisk og rummer hele make-up sættet eller hele familiens toiletsager (se varebillede for rummelighed). Det betyder at du ikke behøver at have mere end en toilettaske med når hele familien skal på tur!

Toilettasken har et stort indvendigt rum med lynlåslomme i foret og et lynlåsrum på bagsiden. De tre rum gør at du nemt kan organisere alle dine ting i toilettasken og gemme små ting som fingerringe eller kosttilskud væk.  

Toilettasken lukkes med en lynlås som lyner et stykke ned i siderne. Det gør at tasken åbner meget op og gør det nemt og hurtigt at åbne tasken og få overblik over og fat i dine ting når du har brug for dem. Så skal du ikke tømme hele taskens indhold når du har brug for en tandbørste eller solcremen.

MÅL:

H: 19 cm

B: 22 cm

V: 7,5 cm

HOLDBART HÅNDVÆRK

Toilettasken er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver. Det betyder at din Toilettaske vil holde i mange år og du skal derfor ikke ud og skaffe dig en ny rygsæk igen om et halvt år. 

Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.   

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED

Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).  

COSTUMIZATION: 

Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!

Har du andre ønsker til:

 • Farve
 • Mål
 • Forets opbygning
 • Lynlåse
 • Andet..

Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

FARVE:

Ikke to tasker fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne på tasken. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender tasken til dig

LEVERINGSTID:

Alle vores tasker er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy din taske. Du vil som regel modtage din taske inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toilettaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *