, , ,

Medellin M – Sort

kr. 1.390,00

 • Håndlavet i Danmark af Upcycled lædersofa
 • Klassisk og Tidløst design
 • Praktisk og rummelig til hverdag
 • Organiser nemt alle dine ting i de mange lynlåslommer
 • Unisex
 • Slow Fashion
TASKE I LÆDER 

“Medellin” er håndlavet i Danmark af det lækreste læder fra en upcycled lædersofa. Det betyder at der er minimalt klimaaftryk forbundet med produktionen af denne taske. 

Tasken er unisex og fungerer perfekt til både kvinder og mænd og alle dem ind i mellem! 

Designet er klassisk og tidløst som betyder at det holder på tværs af skiftende modetendenser. Således behøver du ikke skifte din taske ud blot fordi moden skifter. 

Tasken har regulerbar strop som gør det nemt at brug tasken både sammen med en sommertop eller over en tyk vinterjakke. 

Tasken rummer alt hvad du har brug for at have med dig til hverdagens mange gøremål! God plads til en lille tablet, notesbog, pung, telefon, opladere, earphones, briller, vandflaske, håndsprit, håndcreme, mundbind, nøgler, + det løse (fx. penalhus, ekstra briller eller en lille makeup pung). Taskens store rummelighed betyder at den også er oplagt som arbejdstaske og at du ikke behøver at have andet med dig når du er på farten. 

Tasken har en indvendig lynlåslomme i foret samt telefon sleeve og tre udvendige lynlåslommer på forside og en på bagside så du nemt kan organisere dine småting så de ikke ligger løst i tasken og gemme dine værdisager væk. Den indvendige telefon sleeve gør at telefonen er nem at få fat i når du skal bruge den, så du ikke skal bruge en masse tid på at finde den frem når den ringer.  

MÅL:

H: 20 cm

B: 14 cm

V: 5,5 cm

HOLDBART HÅNDVÆRK

Tasken er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver. Det betyder at din taske vil holde i mange år og du skal derfor ikke ud og skaffe dig en ny taske igen om et halvt år. 

Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.   

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED

Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).  

COSTUMIZATION: 

Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!

Har du andre ønsker til:

 • Farve
 • Mål
 • Forets opbygning
 • Lynlåse
 • Andet..

Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

FARVE:

Ikke to tasker fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne på tasken. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender tasken til dig

LEVERINGSTID:

Alle vores tasker er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy din taske. Du vil som regel modtage din taske inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

NAVNET:

BAKANO design er en lille familievirksomhed drevet af Astrid Ågot Nielsen og Wilmar Nieto fra Colombia. “Medellin” er en storby i Colombia som har gjort store indsatser for at forbedre levevilkår for samfundets mest udsatte. I BAKANO gør vi vores lille del for at løfte et socialt ansvar! Vores værksted er udgangspunkt for aktivering af udsatte ledige fra asylsystemet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Medellin M – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *