Cali – Rød

kr. 1.890,00

Made to order - 14 dages levering
 • Håndlavet i Danmark af Upcycled læderjakke
 • Klassisk og Tidløst design
 • Designet til et aktivt liv
 • Praktisk og rummelig til hverdag 
 • Nem at have med på cyklen, i skoven eller på dansegulvet
 • Organiser nemt dine småting i de mange lynlåslommer
 • Unisex
 • Slow Fashion
TASKE I LÆDER 

“Cali” er håndlavet i Danmark af det lækreste læder fra en upcycled lædersofa. Det betyder at der er minimalt klimaaftryk forbundet med produktionen af denne taske.

Designet er klassisk og tidløst som betyder at det holder på tværs af skiftende modetendenser. Således behøver du ikke skifte din taske ud blot fordi moden skifter.

Tasken er unisex og fungerer perfekt til både kvinder og mænd og alle dem ind i mellem! Mangler i en taske til familiens rejser og udflugter som kan bæres af alle i flokken, så er denne taske et perfekt valg!

Den røde farve gør tasken til et super lækkert accessory til dit outfit som enhver vil lægge mærke til!

DESIGNET TIL ET AKTIVT LIV!

“Cali” har regulerbar strop som gør det nemt at brug tasken både sammen med en sommertop eller over en tyk vinterjakke. Hvis du skal lave meget fysisk aktivitet som småløb, hoppe mm. så kan remmen strammes ind så tasken sidder helt tæt på kroppen og følger kroppens bevægelser. Det er praktisk når du fx. skal en tur i skoven, på legeplads med dit barn eller ud og svinge hofterne på dansegulvet.

Tasken kan bruges både på ryggen og over brystet hvilket yderligere gør den super praktisk til gåtur, cykelture og at danse med.

Tasken rummer alt hvad du har brug for at have med dig til hverdagens mange gøremål: Pung, telefon, oplader, earphones, vandflaske, håndsprit, mundbind, nøgler og en læbebalm. Taskens store rummelighed betyder at du ikke behøver at have andet med dig når du er på farten. SE VIDEO: hvor meget kan der være i tasken

Tasken har en indvendig lynlåslomme i foret og udvendige lynlåslommer på forside og bagside så du nemt kan organisere dine småting så de ikke ligger løst i tasken og gemme dine værdisager væk. Den udvendige telefonlomme gør at telefonen er nem at få fat i når du skal bruge den, så du ikke skal bruge en masse tid på at finde den frem når den ringer.

Den perfekte hverdagstaske til et aktivt liv!

MÅL:

H: 38 cm

B: 16 cm

Telefonlomme: 17 x 8,5 x 3 cm

Lomme på bagsiden: 20 cm

Lomme forside: 12 cm

Lomme for: 12 cm

HOLDBART HÅNDVÆRK

Tasken er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver. Det betyder at din taske vil holde i mange år og du skal derfor ikke ud og skaffe dig en ny taske igen om et halvt år.

Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED

Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).

COSTUMIZATION: 

Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!

Har du andre ønsker til:

 • Farve
 • Mål
 • Forets opbygning
 • Lynlåse
 • Andet..

Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

FARVE:

Ikke to tasker fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne på tasken. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender tasken til dig

LEVERINGSTID:

Alle vores tasker er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy din taske. Du vil som regel modtage din taske inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

NAVNET:

BAKANO design er en lille familievirksomhed drevet af Astrid Ågot Nielsen og Wilmar Nieto fra Colombia. “Cali” er en charmerende by i Colombia som også er kendt som “Salsaens hovedstad”. I BAKANO danser vi ved enhver lejlighed, og for os er salsa glæden over rytme, bevægelse og livet. 

Følg med på BAKANOs INSTAGRAM PROFIL for mere inspiration.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cali – Rød”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top