, , ,

Rygsæk og Skuldertaske

kr. 1.980,00

 • Håndlavet i Danmark af Upcycled lædersofa
 • Klassisk og Tidløst design
 • Både rygsæk og skuldertaske
 • Praktisk og rummelig til hverdag
 • Størrelse kan tilpasses behov med klappen 
 • Organiser nemt dine ting i de mange lynlåslommer
 • Slow Fashion
RYGSÆK og SKULDERTASKE I upcycled LÆDER 

Rygsækken er håndlavet i Danmark af det lækreste læder fra en upcycled lædersofa. Det betyder at der er minimalt klimaaftryk forbundet med produktionen af denne taske. 

Designet er klassisk og tidløst som betyder at det holder på tværs af skiftende modetendenser. Således behøver du ikke skifte din taske ud blot fordi moden skifter. 

Kontrasten mellem det sorte læder og metal-lynlåsene giver tasken et råt look som gør tasken til et lækkert accessory til dit outfit.

RYGSÆKKEN TIL ENHVER LEJLIGHED:

Rygsækkens stropper kan reguleres så tasken kan bruges både:

 • På ryggen som rygsæk
 • Cross-over på hoften
 • Cross-over over skulderen

Rygsækkens øverste del kan bruges enten slået op eller ned, og det betyder at rygsækkens størrelse kan tilpasses efter behov. Har du fx. en cardigan og et tørklæde du tager af og på så kan tasken slås op så den kan være i og du kan lade tasken være den lille størrelse mens du har tørklædet på.

Rygsækken har regulerbare stropper som betyder at den passer til alle højder og du kan bruge den både over en sommertop eller over en tyk vinterjakke. 

Tasken er super praktisk og rummer alt hvad du har brug for at have med dig til hverdagens mange gøremål: Computer ( Macbook 13”) og oplader, notesbøger og dokumenter, vandflaske, frokost, pung, telefon, oplader, earphones, briller, håndsprit, håndcreme, mundbind, nøgler, + det løse. 

Taskens store rummelighed betyder at du ikke behøver at have andet med dig når du er på farten.

Rygsækken har to udvendige lynlåslommer (en på forside og en på bagsiden) samt en indvendig lynlåslomme i foret og indvendig telefon sleeve, som gør det nemt at få fat i din telefon hurtigt når den ringer. Og du kan nemt organisere dine småting så de ikke ligger løst i tasken og gemme dine værdisager væk.  

Den lukkes med en lynlås i toppen (og magnetknap når den er slået ned). Det gør det nemt og hurtigt at åbne rygsækken og få fat i dine ting, og gør samtidig at rygsækken er sikker at have med på farten.

MÅL:

H: 40 cm (slået ned 27 cm)

B: 32 cm

V: 5 cm

HOLDBART HÅNDVÆRK

Rygsækken er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver. Det betyder at din rygsæk vil holde i mange år og du skal derfor ikke ud og skaffe dig en ny rygsæk igen om et halvt år. 

Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.   

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED

Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).  

COSTUMIZATION: 

Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!

Har du andre ønsker til:

 • Farve
 • Mål
 • Forets opbygning
 • Lynlåse
 • Andet..

Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

FARVE:

Ikke to tasker fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne på tasken. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender tasken til dig

LEVERINGSTID:

Alle vores tasker er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy din taske. Du vil som regel modtage din taske inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rygsæk og Skuldertaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *