Rejsepung L – Cognac

kr. 180,00

Made to order - 14 dages levering
 • Håndlavet i Danmark af Upcycled Skindjakke og restlæder
 • Tre små rum
 • Plads til 8 kort, nøglekort, sedler og mønter
 • Praktisk til hverdag
 • Lille og smart til rejser
 • Slow Fashion
REJSEPUNG I SKIND
Denne lille rejsepung er super anvendelig, håndlavet i Danmark af smørblødt lammeskind fra en upcycled skindjakke og rest skind fra industriel produktion.Det betyder at der er minimalt klimaaftryk forbundet med produktionen af denne pung.
Pungen har plads til 8 kort + nøglekort og mønter og sedler. Den har tre lynlåsrum: et i midten, et bagpå og et foran. Det betyder at du kan nemt fordele kort, sedler og mønter så de ikke ligge og slider mod hinanden. Sådan undgår du at chip mm. på dit kreditkort bliver slidt i stykker.

Pungen er perfekt til både hverdagsbrug eller som rejsepung! Undgå at tage unødvendige kort og andet med på rejsen og flyt i stedet de nødvendige kort samt valuta over i den lille rejsepung. Så er du sikker på rejsen!

MÅL:

H: 8 cm

B: 11,5 cm

HOLDBART HÅNDVÆRK
Pungen er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver.
Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.

 

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED
Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).

 

COSTUMIZATION: 
Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!
Har du andre ønsker til:
 • Farve
 • Mål
 • Forets opbygning
 • Lynlåse
 • Andet..
Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

 

FARVE:
Ikke to tasker fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne på tasken. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender tasken til dig

 

LEVERINGSTID:

Alle vores tasker er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy din taske. Du vil som regel modtage din taske inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rejsepung L – Cognac”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top