, ,

Pung Buo – Orange

kr. 420,00

 • Håndlavet i Danmark af Upcycled Lædersofa og læderrester
 • Fire lukkede rum
 • et åbent rum på bagsiden
 • Plads til 10-15 kort, nøglekort, sedler, mønter, bonner og gavekort
 • Praktisk til hverdag
 • Slow Fashion
PUNG I LÆDER – ORANGE

 

Denne pung er super anvendelig, håndlavet i Danmark af det lækreste læder fra en upcycled lædersofa og restlæder fra industriel produktion. Det betyder at der er minimalt klimaaftryk forbundet med produktionen af denne pung.

 

Pungen har det lækreste retro design og vi laver dem i alverdens lækre farvekombinationer. Det orange læder kombineret med turkis giver pungen et lækkert legende look. Farven orange symboliserer sjov og glæde og den turkis farve giver ro til den powerfulde orange og gør at farvekombinationen bliver legende og stilfuld på samme tid.

 

Pungen har god plads og rummer: 10-15 kort, mønter, kontanter, nøglekort og kvitteringer. Den har fire lukkede rum og et åbent rum på bagsiden. Det betyder at du nemt kan fordele kort, sedler, mønter og kvitteringer så de ikke ligge og slider mod hinanden. Sådan undgår du at chip mm. på dit kreditkort bliver slidt i stykker og kan nemt finde dine ting i pungen.

Pungens fire lukkede rum lukkes med trykknapper, og designet gør at de tre klapper dækker over alle fire rum. Det inderste rum kommer du til ved at åbne alle tre trykknapper. Det betyder at mønter og andre småting ikke ryger ud af rummene. Det lukkede rum er praktisk til fx. rejsekort eller nøglekort som du ofte skal have hurtigt frem når du er på farten. Kortet i dette rum har du nemlig lige ved hånden uden at du skal til at åbne pungen først.

MÅL:

H: 7,5 cm

B: 11 cm

V: 3 cm

HOLDBART HÅNDVÆRK
Pungen er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver. Det betyder at der er minimalt klimaaftryk forbundet med produktionen af denne toilettaske.
Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.

 

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED
Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).

 

COSTUMIZATION: 
Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!
Har du andre ønsker til:
 • Farve
 • Mål
 • Forets opbygning
 • Lynlåse
 • Andet..
Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.
FARVE:
Ikke to tasker fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne på tasken. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender tasken til dig

 

LEVERINGSTID:
Alle vores tasker er håndlavet på vores lille værksted i Roskilde. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy din taske. Du vil som regel modtage din taske inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

 

NAVNET:
BAKANO design er en lille familievirksomhed drevet af Astrid Ågot Nielsen og Wilmar Nieto fra Colombia. “Buo” betyder ugle på spansk og pungen har fået sit navn fordi den, når den er lukket, minder om denne fugl som ofte bliver symbol for intelligens og klogskab. Og det er netop det pungen er. Intelligent design som sørger for at kombinere funktion og kvalitet med æstetik!

 

Følg med på BAKANOs INSTAGRAM PROFIL for mere inspiration.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pung Buo – Orange”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *