fbpx

Holder til Høretelefoner – cognac

DKK 80,00

  • Håndlavet i Danmark af Upcycled lædersofa
  • Super Praktisk 
  • Undgå at dine ledninger vikler sig sammen
  • Beskytter ledninger mod slid 
  • Bæredygtig
Kategorier: ,
BÆREDYGTIG HOLDER TIL HØRETELEFONER

Forestil dig at du ikke længere skal stå og vikle ledningerne til dine høretelefoner ud hver gang du skal bruge dem!

PRAKTISK OG BESKYTTENDE

Holderen er lavet af upcycled læder og lukkes med en praktisk trykknap. Ledningerne samles og lægges ind i holderen eller vikles om holderen hvorefter trykknappen lukkes.

Med denne smarte holder i upcycled læder kan du nemt holde styr på dine ledninger og undgå at de filtrer sammen med alt det du ellers har liggende i tasken. Det er smart fordi det både hjælper dig i din hverdag med at få høretelefonerne i brug hurtigt og gnidningsfrit når du ikke først skal bruge tid på at vikle ledningerne ud. Samtidig beskytter det ledningerne mod at gå i stykker når tålmodigheden hører op og du hiver i den ene ende for at få dem fri.

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED

Holderen er håndlavet i Danmark af upcycled læder fra en lædersofa i den lækreste cognac farve. Det betyder at der er minimal udledning af Co2 forbundet med købet af denne holder til høretelefoner.  Både ifht. ressourceforbrug og transport.

MÅL:

B: 5 cm (lukket)

H: 4 cm

HOLDBART HÅNDVÆRK

Høretelefon holderen er håndlavet på vores lille værksted i Holbæk. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver. Det betyder at din Høretelefon holder vil holde i mange år og du skal derfor ikke ud og skaffe dig en ny igen om et halvt år. 

Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.   

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED

Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).  

COSTUMIZATION: 

Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!

Har du andre ønsker til:

  • Farve
  • Mål
  • Forets opbygning
  • Lynlåse
  • Andet..

Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

FARVE:

Ikke to produkter fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender din bestilling til dig

LEVERINGSTID:

Alle vores produkter er håndlavet på vores lille værksted i Holbæk. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy. Du vil som regel modtage din bestilling inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Holder til Høretelefoner – cognac”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.