fbpx

Media luna L – karamel

DKK 1.400,00

 • Håndlavet i Danmark af Upcycled lædersofa
 • Klassisk og Tidløst design
 • Praktisk og rummelig til hverdag 
 • Kan bruges som elegant clutch med håndledsstrop
 • Organiser nemt dine småting i de to ekstra lommer
 • Bæredygtigt Slow Fashion
Kategorier: ,
BÆREDYGTIG SKULDERTASKE I LÆDER

Denne skuldertaske er en super praktisk taske håndlavet i Danmark af det lækreste cognacfarvede læder fra en upcycled lædersofa. 

Designet er klassisk og tidløst som betyder at det holder på tværs af skiftende modetendenser. 

TASKEN TIL ENHVER LEJLIGHED:

Skuldertaskens øverste del kan bruges enten slået op eller ned, og det betyder at taskens størrelse kan tilpasses efter behov. Har du fx. en cardigan og et tørklæde du tager af og på så kan tasken slås op så den kan være i og du kan lade tasken være den lille størrelse mens du har tørklædet på.

Skuldertasken har regulerbar strop som kan klikkes af og også aftagelig håndledsstrop. Det betyder at du kan bruge tasken både som skuldertaske til hverdag og som en lækker stor clutch med håndledsstrop når du skal i byen og være pæn. På den måde behøver du kun at have een taske til hverdagsbrug og til fest.

Tasken er super praktisk og rummer alt hvad du har brug for at have med dig til hverdagens mange gøremål: Pung, telefon, oplader, earphones, briller, vandflaske, håndsprit, håndcreme, mundbind, nøgler, + det løse (fx. cardigan og et tøklæde). Taskens store rummelighed betyder at du ikke behøver at have andet med dig når du er på farten.

Tasken har en indvendig lynlåslomme i foret og udvendig lynlås så du kan organisere dine småting så de ikke ligger løst i tasken og gemme dine værdisager væk. Lille telefon sleeve indvendig så telefonen er nem at få fat i når du skal bruge den.  

Den lukkes med en lynlåslukning i toppen som gør at tasken er sikker at have med på farten.

Perfekt til hverdag og elegant til fest.

MÅL:

H: 30 cm

B: 31 cm

V: 8 cm

HOLDBART HÅNDVÆRK

Tasken er håndlavet på vores lille værksted i Holbæk. Vi laver slow-fashion og tager den tid et godt kvalitetsprodukt kræver. Det betyder at din taske vil holde i mange år og du skal derfor ikke ud og skaffe dig en ny taske igen om et halvt år. 

Når du køber dansk produceret er du sikret en høj standard ifht kvalitet og at ingen har arbejdet under kummerlige forhold. Samtidig er transporten minimeret og herved sparer du en masse Co2 udledning.   

LÆDER MED GOD SAMVITTIGHED

Ved at købe et produkt som er lavet af upcycled læder sætter du et minimalt Co2 aftryk. Læder er et ekstremt slidstærkt materiale som kan holde i mange år. Netop derfor er det også så meningsfuldt at genbruge læder fra brugte sofaer mm. som ellers ville ende på forbrændingen (se mere under Bæredygtighed).  

COSTUMIZATION: 

Vi tror på at hvis du får en taske som er 100% tilpasset dine behov så vil den blive brugt mere og over længere tid! Jo mere et produkt er i brug jo mere bæredygtigt er det!

Har du andre ønsker til:

 • Farve
 • Mål
 • Forets opbygning
 • Lynlåse
 • Andet..

Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

FARVE:

Ikke to tasker fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne på tasken. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender tasken til dig

LEVERINGSTID:

Alle vores tasker er håndlavet på vores lille værksted i Holbæk. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy din taske. Du vil som regel modtage din taske inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Du vil altid blive kontaktet i dette tilfælde. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato. KONTAKT OS HER.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Media luna L – karamel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.