fbpx

Bumbag S – Sort

DKK 470,00

bæredygtig bumnbag af upcycled læder og jeans. Håndlavet i Danmark.

Kategorier: ,

Super lækker og praktisk bumbag af upcycled læderjakke og jeans.

Dette er en af vores såkaldte kærligheds-bumbags. Den er syet af de lækreste bløde skindrester og et par genbrugte jeans. Foret er lavet af vores eget gamle telt som måtte lade livet forrige sommer efter mange eventyr rundt i hele verden. Hvis de her tasker kunne tale ville de fortælle den vildeste kærlighedshistorie som starter med en pengeseddel som skulle veksles på Rådshuspladsen for snart ti år siden og bevæger sig fra Spaniens hede kyster til Colombias frodige bjerge og lige nu udspiller sig i et lille land mod nord hvor vi har slået os ned for nu.

Perfekt til hverdag. Tasken rummer det mest nødvendige: Pung, telefon, earphones, briller, håndcreme, mundbind, nøgler.  SE VIDEO: hvor meget kan der være i tasken.

Lynlås-lomme på bagsiden. Regulerbar strop.

MÅL:

Bredde top: 34 cm – Bund: 18 cm

Højde: 16 cm

 

COSTUMIZATION: 

Har du andre ønsker til:

  • Farve
  • Mål
  • Forets opbygning
  • Lynlåse
  • Andet..

Noter det i din bestilling så vender vi tilbage med muligheder.

FARVE:

Ikke to tasker fra BAKANO er ens! Da vi syr i upcycled læder kan der forekommer variationer i tonerne på tasken. Du vil modtage et billede til godkendelse inden vi sender tasken til dig

LEVERINGSTID:

Alle vores tasker er håndlavet på vores lille værksted i Holbæk. Når du afgiver din ordre går vi i gang med at sy din taske. Du vil som regel modtage din taske inden for en uge, men i visse tilfælde kan vi have op til 3 ugers levering. Giv os et ring hvis du vil have en præcis leveringsdato.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bumbag S – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.